Skip to content

Eén groep, zeven
bedrijven

Rondjes draaien of keuzes maken? Een vraag die zich niet laat parkeren. Wat ga je doen? Waar gaat jouw bedrijf naar toe en hoe realiseer jij jouw doel? Investeer in het oplossen van je ‘rotondemoment’. Ervaar meer energie door een glasheldere strategie.
Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een organisatie. Bij LeiderschapSuite leiden we deze leiders op. Helpen hen sterker en effectiever te worden. De essentie en balans vast te houden in een wereld die steeds complexer wordt.

Je eigen online academy, om kennis te delen en medewerkers of klanten te trainen. Een must in een wereld die draait om snel veranderende kennis. AcademySuite realiseert jouw maatwerk e-learning omgeving, met slimme combinaties tussen techniek en content.

Waar krijg jij energie van? En waar loop je op leeg? De Energy Drives®-scan brengt jouw drijfveren haarscherp in beeld. De ideale scan voor teams en individuen, ondernemers, organisaties én hun adviseurs.
Beschikt een kandidaat over de vereiste vaardigheden? Waar zitten de ontwikkelingsmogelijkheden van ondernemers, managers, professionals en medewerkers? NCP voert assessments uit die een glashelder antwoord geven en de eigenheid van mensen tonen.
Jou als zorgverleners op niet-medisch vlak toerusten om excellente persoonsgerichte ouderenzorg te kunnen bieden. Dat is waar we voor staan sinds 1983. Van de erkende opleidingen GVP en EVV tot essentiële vaardigheidstrainingen, op locaties in alle windrichtingen.
New Movements Innovations ontwikkelt slimme praktisch toepasbare softwareoplossingen op het gebied van data, vanuit de passie om mensen met technologie verder te helpen. Het resultaat van de oplossingen van New Movements Innovations is een hogere winst door betere efficiency.