Skip to content

Eén groep,
zeven bedrijven

Een glasheldere koers ontwikkelen en realiseren
Rondjes draaien of keuzes maken? Een vraag die zich niet laat parkeren. Wat ga je doen? Waar moet je bedrijf naar toe en hoe houd jij de balans? Investeer in het oplossen van je ‘rotondemoment’. Ervaar meer energie door een glasheldere strategie.

Onderscheidend aanbod en hogere efficiency door strategische innovatie
New Movements Innovations bedenkt en ontwikkelt slimme, praktisch toepasbare innovaties door de inzet van technologie. Daarmee realiseren we bij onze klanten grote kostenbesparingen, maken zij hun producten, diensten en businessmodellen weer up-to-date. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van organisaties in een dynamische en complexe wereld. Vanuit de kern.

Als leider persoonlijk sterker en effectiever worden
Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een organisatie. Bij LeiderschapSuite leiden we jou als krachtige leider op. Dit doen we altijd met de nieuwste breininzichten. Hiermee helpen we je sterker en effectiever te worden in een steeds veranderende wereld.

Maatwerk leeroplossingen die jouw organisatie laten groeien
Wij halen kennis op en maken er leerstof van. Helder, afgestemd op de doelgroep. Aantrekkelijk voor het brein, didactisch doordacht. Ontsloten via een online leeromgeving en aangeboden als e-learning. Klaar voor gebruik. Zo helpen we jouw cruciale kennis te delen en duurzaam te groeien.

Waar krijg jij energie van? En waar loop je op leeg?
Belangrijke vragen, die nu niet gaan over competenties of gedrag. Over goed of fout. Het zijn vragen die gaan over je drijfveren. Waar krijg je energie van? En waar loop je op leeg? EnergyDrives® geeft jou en je team antwoord op deze vragen. Door middel van een glasheldere scan en een uitleg van deze scan door een EnergyDrives® coach. Daarbij krijg je waardevolle inzichten en concrete tips via de EnergyDrives® app!

Ontwikkel- selectieassessments die de kern raken
De wereld van nu stelt andere eisen aan medewerkers en managers. Om te excelleren in een wereld van morgen zijn nieuwe vaardigheden nodig. De vraag is: beschik jij of jouw kandidaat over deze vaardigheden? Zijn ze te ontwikkelen? Met een slimme combinatie van beproefde testen, betrokken psychologen en vaardige acteurs analyseren we de kandidaat. Zo krijg je zicht op zijn of haar eigenheid en raken we de kern. Voor vandaag en morgen.

Opleiden van medewerkers in de ouderenzorg
Jou als medewerker in de zorg op niet-medisch vlak toerusten om excellente persoonsgerichte ouderenzorg te kunnen bieden. Het welzijn van de cliënten vergroten door écht oog te hebben voor de mens. Cliënten in de ouderenzorg écht zien en hun welzijn vergroten. Dat zijn de pijlers onder de kwaliteit van zorg waar we sinds 1983 voor staan.