Over Essention Groep

Heb je het gevoel dat je al langere tijd wikt en weegt over hetzelfde onderwerp? Je wilt weten hoe je de strategie voor jouw bedrijf aanscherpt of uitrolt? Of is het tijd jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen? Vraagt jouw team of relatie aandacht? Vanuit de specialisaties van de Essention Groep helpen wij je graag verder. Want als wij het beste van onszelf geven, kunnen anderen dat ook.

De opdrachtgevers van Essention Groep willen verder. Met hun bedrijf, met hun groei en ontwikkeling, met hun relatie of met hun persoonlijkheid. Daarom zijn ze op zoek naar goed advies en persoonlijke begeleiding. Een nieuwe richting vinden is één, die realiseren is twee. Beide zaken vinden ze bij Essention Groep!

Er zijn vier specialisaties onder één dak: dat van de Villa De Eerdbeek in Lunteren. Bekijk onze brochure hier.

Header Essention Groep pand Lunteren Villa de Eerdbeek

ALLES DRAAIT OM ESSENTIE

Onze merken voor strategieconsulting,
training en coaching

Johan Visser - Eigenaar Essention Groep

Bij Essention Groep vind je alles onder één dak: advies, training en coaching. Ons kantoor ademt de sfeer die we naar onze opdrachtgevers willen uitstralen: het suitegevoel. Een suite is authentiek, persoonlijk en schept een sfeer van vertrouwen. Welkom in De Eerdbeek en voel je thuis!

“Als jij het beste van jezelf geeft, geven anderen dat ook!”