Skip to content

Essention Groep
raakt de kern

Een groep met ambitie

De ontwikkeling van je organisatie én jezelf een boost geven. Dat is een veelzijdige opgave voor MKB-ondernemers, zorgorganisaties en andere dienstverleners. Precies daarom zijn wij een groep bedrijven met elk een eigen specialisme. Wat ons bindt, is onze energie. We delen onze drive om de kérn te raken en samen resultaat te boeken. Om mensen te zien groeien en ambities werkelijkheid te maken. Dat doen we door strategie & innovatie, organisatieadvies, opleiding, assessments, coaching en online leeroplossingen.

De ontwikkeling van organisaties en mensen een boost geven.

Hart voor mens en organisatie

Essention Groep is opgericht door Johan Visser. Jarenlang deed hij ervaring op als ondernemer, leidinggevende, consultant en business developer. In 2005 begon hij zijn kennis en ervaring te delen als strategisch adviseur. Gefascineerd door mens en organisatie. Psychologie en strategie. Teamgeest en prestatie. Oog voor die twee kanten typeert dan ook Essention Groep. Ontwikkeling op beide vlakken is een veelzijdige opgave. Daarom breidde het dienstenpakket in de achterliggende jaren uit. Hoe verschillend de bedrijven ook zijn, de rode draad wordt gevormd door onze drie kernwaarden. Gedreven, respectvol en toegankelijk.

Zo ontstond Essention Groep. Inmiddels goed voor een sterk team met verschillende specialismen en één gedeelde ambitie. De ontwikkeling van organisaties en mensen een boost geven.